Betingelser og vilkår

Handelsbetingelser

Hos Retro Møbler kan du bestille og købe varer via vores hjemmeside.
Hvis du har forespørgsler til varerne, henviser vi til vores kundeservice, hvor du kan sende en mail på: info@resurrection.dk.
Alle priser i webshoppen er inkl. moms.

Bemærk du skal være mindst 18 år for at kunne bestille varer på webshoppen.

Når du handler med Retro Møbler, indgås alle aftaler på dansk.
Varerne, du finder i vores webshop, kan også købes/afhentes på vores adresse.

Betaling:

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer, bliver sendt i krypteret form (SSL).  Ved køb med kreditkort (MasterCard, Visa etc. betales via Paypal eller Stripe, der er internationalt anerkendte ved pengetransaktioner og er en sikker måde at handle online. Beløbet trækkes først fra din konto når vi har godkendt ordren og varen sendes/afhentes fra Retro Møbler.

Betaling kan også ske ved bankoverførsel.

Fortrydelse

Normalt er man ikke berettiget til fortrydelsesret ved køb af genbrugsvarer, men hos Retro Møbler yder vi 8 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 8 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 8 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved på mail: info@resurrection.dk eller telefon (+45) 2871 6567. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret og hvorfor du returnerer.

Varens stand, når du sender den retur:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.